Tandprotes Norrköping

Ersätt dina förlorade tänder

Bättre livskvalitet med tandimplantat i Göteborg

Innan man råkat ut för eländet med att förlora tänder förstår man inte hur besvärligt det är. Ett tandimplantat Göteborg kan förändra livet åt rätt håll.

Det sägs att en olycka händer lätt och så är det förstås. Skulle olyckor inträffa med förvarning vore de inte olyckor, eller hur? En omkullkörning på cykel eller en snubbling över lämpligt/olämpligt husdjur eller en mattfrans och sen är du där. Munnen blöder och tanden kanske du svalde? Inte bra alls.

Att bli av med tänder kan hända vem som helst hur som helst när som helst. Det kan också ha samband med vissa sjukdomar. Det intressanta är inte hur det hände utan vad du kan göra åt det. Det finns både estetiska skäl och rent praktiska. Saknade tänder ger problem med att tugga och ser mindre vackert ut.

Att skaffa tandimplantat

Att ersätta saknade tänder är inte svårt men det kan vara en ganska långdragen process. Givetvis börjar den med besök hos en kompetent tandvårdsklinik. Där gör man en bedömning och ger råd. När man är överens om det hela borras titanskruvar in i tandbenet där sedan ett tandimplantat skruvas fast. Däremellan behövs lite läkning och kontroller.

Ett färdigt implantat sitter där för livet och ska skötas som alla andra tänder. Ingen kan se skillnad på implantatet och dina “riktiga” tänder och du får tillbaka både ditt vanliga glada leende och din tuggförmåga. Helt enkelt en stor ökning av din livskvalitet. Ta snarast kontakt med en erfaren tandvårdsklinik i Göteborg för undersökning.

7 Jun 2022