Tandprotes Norrköping

Ersätt dina förlorade tänder

Rätta till tänderna så de sitter rätt i munnen med Invisalign i Malmö

Har du sneda tänder? Får det dig att hålla igen med leendet på dejten eller arbetsintervjun? Du kan få det ordnat på ett nytt otroligt smidigt sätt med Invisalign i Malmö. Ta chansen att le igen.

Många idag går runt med sneda tänder. Det kan påverka din livskvalitet. Du kanske tänker att du inte riktigt kan le mot den där snygga tjejen eller killen som du är intresserad av. Du kanske inte vågar smälla upp leendet mot arbetsgivaren på intervjun. Du kanske får ett rykte om dig att du alltid är sur då du aldrig ler. Du ska inte behöva ha det så här. Dina sneda tänder kan bli ett minne blott med Invisalign, och den görs till exempel i Malmö. Tandställning är passé, ta steget in i framtiden och le igen.

Skräddarsydd behandling med Invisalign i Malmö

Invisalign i Malmö sköts otroligt smidigt. Du besöker kliniken för en gratis konsultation utan förbindelser. Efter det, om du vill få behandling, så görs ett digitalt förarbete där din mun kontrolleras så att du får skräddarsydda skenor för just dig. Och bäst av allt är att du får se det färdiga resultatet i förväg. Tandskenorna bär du sedan hemma, och du kan ta ut dem vid tandborstning och måltider, samt att du besöker kliniken varannan vecka och får nya skenor. Detta gör Invisalign mer hygieniskt än tandställning. Och oroa dig inte, skenorna är nästintill osynliga. Boka gratis konsultation redan idag. Läs mer om Invisalign på denna sajt: invisalignmalmö.se

20 Jan 2022