Tandprotes Norrköping

Ersätt dina förlorade tänder

Dags för besök hos akuttandläkare Malmö?

Ingen av oss går genom livet trippande försiktigt och med stötdämpande underlag. Alla har inte sådan otur att de slår ut tänder. Bara ibland. Då är det akuttandläkare Malmö som gäller.

Det finns aj och så finns det stora aj. Alla som råkat ut för tandproblem vet precis. Av någon elak anledning gör alla sjukdomar och skador som drabbar våra tänder jävulskt ont. Ingen av oss planerar ju direkt att dratta omkull med cykeln och slå hakan i en trottoarkant.

Inte heller hade vi tänkt oss att snava i källartrappan och tillbringa eftermiddagen på akuten. Ändå händer det många, varje dag. Det är inte enbart utslagna eller skadade tänder som kräver ett besök hos akuttandläkare, men många besök har sin grund i olyckor, små eller stora. Det går också alldeles utmärkt att få jättetandvärken Allan till synes från ingenstans och det är inte heller kul.

Hjälp hos en akuttandläkare

När olyckan har hänt så har den hänt och det är inget att göra åt den saken. Ta upp telefonen och få tag i en tandläkare kvickt. Har du slagit ut en hel tand och har den kvar kan du ändå ha en smula tur. Spara den och ta med så kanske den kan sättas tillbaka.

En utslagen tand stoppar du tillbaka in i munnen eller lägger i mjölk. Sedan spurtar du - försiktigt - iväg till din akuttandläkare och får kvalificerad hjälp. Snabbt. Tiden är viktig vid tandskador. Ditt ovanliga problem är din akuttandläkares vardag och du får snabb hjälp. Läs mer om akuttandläkare på denna sida: akuttandläkareimalmö.se

16 Oct 2021