Tandprotes Norrköping

Ersätt dina förlorade tänder

När man önskar estetisk tandvård i Malmö

Att gå till tandläkare för att försäkra sig om att tänderna är i bra skick eller när man får akut tandvärk är en självklarhet. Att man även kan göra estetisk tandvård är det inte alla som vet.

Vera suckade högljutt och gjorde en grimas åt sitt eget ansikte i spegeln. Det var så orättvist att hon hade så fula tänder. Hade man frågat någon i hennes omgivning om det hade de sagt att hon hade en vanlig tandrad.

Vera hade hört talas om att en tandläkare på stan kunde göra så att man fick vita tänder. Men hon hade inga pengar. Något som skulle ändras ganska snart. Men det visste hon inte ännu.

Estetisk tandvård i Malmö till glädje för många

Många människor lider i tysthet över sina tänder. Kanske väljer de att vara tysta i stället för att vara med i en diskussion i rädsla för att någon ska se tänderna. Många talar med en hand framför munnen för att dölja.

Men det finns ingen anledning att må dåligt när det finns möjlighet till tandblekning som tar bort fläckar och ger ett bländande leende.

Vissa fläckar eller trasiga tänder går inte att förbättra med tandblekning. Men då finns skalfasader av tunt porslin. Har man slagit av en tand är skalfasad en bra lösning för att få tillbaka sitt forna utseende. För den som inte vet om skalfasaderna ser de ut som helt äkta tänder.

Två exempel på estetisk tandvård som kan ge tillbaka leendet igen. Lär dig mer om estetisk tandvård estetisktandvårdmalmö.se

12 Aug 2021