Tandprotes Norrköping

Ersätt dina förlorade tänder

Tandimplantat i Malmö gör det

Om man skall göra tandimplantat i Malmö är det bra med en klinik som verkligen är personlig. De anpassar behandlingen efter ens behov och ser till att man känner sig trygg med behandlingen.

Ett tandimplantat kan förändra mycket i ens liv. Dåliga tänder kan göra att man blir sjuk. Tänder som man av någon anledning tappat eller förlorat genom en olycka lämnar jobbiga tomrum i munnen. Gör man något åt det så känns det bättre.

Är man inte säker på att det är rätt sak att göra så kontaktar man en klinik som gör tandimplantat och får tid för en första undersökning. Sedan kan de avgöra om det går att sätta in en titanskruv i käkbenet.

Tandimplantat växer fast i benet och blir som en tand

Meningen med operationen är att det skall bli som en riktig tand. Implantatet består av en titanskruv som fästs i käkbenet och sedan växer fast där. Titan är ett ämne som kroppen accepterar så därför stöts den inte bort.

Operationen består av olika delar, så man kommer på ett par besök hos kliniken. Först för att fästa skruven och få en tillfällig tand. När det har läkt ersätter man med tanden som gjorts av en tandtekniker. Det går att ersätta flera tänder men då måste man komma på fler besök.

Den tillverkade tanden kommer att behöva precis lika mycket skötsel som en av de riktiga. Tandköttet måste hållas friskt och tanden behöver borstas på samma sätt. Gör man det har man en tand som är fin och håller länge.

12 Nov 2021