Tandprotes Norrköping

Ersätt dina förlorade tänder

Tandläkare i Stockholm har patienter över hela staden

Stockholm är en stor stad med många olika stadsdelar och det som är fint med denna stad är att alla sammanlänkas på ett bra sätt genom fina kommunikationer – både kommunala och genom välskötta vägar. Det här gör att företag i Stockholm blir flexibla och kan åta sig uppdrag över hela staden sannare än enbart till den stadsdel där de har sin bas. En snickare i Hökarängen kan utan problem ta på sig jobb i Nacka medan en elektriker i Nacka kan ta på sig jobb i Hökarängen och så vidare. För privatpersoner är detta också en fördel och man kan utan problem ta sig till sina favoritaffärer, sina personliga små favoriter och uträtta övriga ärenden snarare än att vända sig till de lokala alternativen som erbjuds. Det här kan innebära att en person boende i Årsta kan åka till en tandläkare i Solna och laga sina tänder där; oavsett anledning – bättre service, billigare pris eller en tidigare personlig relation. Resan tar inte mer än en halvtimme och detsamma gäller ju om et motsatta sker.

Stockholm och de personer boende där har helt, enkelt, en klar fördel i detta och om man ser just till det rent ekonomiska så innebär detta att en person i Stockholm på ett helt annat sätt aktivt kan söka efter det billigaste priset jämfört med vad en person i en mindre stad kan göra. Tack vare detta blir även priserna billigare också – om en tandläkare i Solna erbjuder sina tjänster till ett bättre pris än vad en tandläkare i Årsta gör, ja, då kommer ju denna tandläkare i Solna i slutändan kunna stjäla en del kunder från sin konkurrent. Något som naturligtvis gör att denne tandläkare i Årsta måste följa exemplet från Solna och själv sänka sina priser och i slutändan gynnar detta kunderna.

Det spelar sedan ingen roll om det handlar om en tandläkare i Solna eller exempelvis en delikatessbutik på Östermalm – börjar en sänka sina priser så måste dennes konkurrenter följa exemplet för att kunna behålla sina kunder. Man kan som företagare i Stockholm inte räkna med att de kunder man har ska vara lojala på samma sätt som man kanske kan göra i en mindre stad – priser och personlig service kommer alltid att avgöra om en person i Stockholm tycker att det är värt att åka en halvtimme extra från Årsta till Solna för att besöka exempelvis en tandläkare.

Servicen avgör om en tandläkare i Solna får kunder

Just personlig service är extra viktigt att trycka på då det handlar om företagare i Stockholm i frågan om att behålla sina kunder och här har vi ett utmärkt exempel i form av just en tandläkare- Det är nämligen så att relationen mellan en patient och en tandläkare är något unikt och för en person som bor i exempelvis Årsta är det inga problem att åka till Solna för att besöka en tandläkare – han skulle lika gärna kunna åka till Kiruna om han haft en bra tidigare relation med en tandläkare där.

22 May 2017